Go Back

Klassisk hønsesalat - Ikke så mange dikkedarer.

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 300 g kyllingebryst cirka
  • 2 porto bello svampe
  • 6-8 skiver bacon
  • 2 halvsmå skalotteløg
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 spsk creme fraiche 38%
  • 2 tsk grov sennep
  • 1,5 spsk kapers
  • 1 spsk finthakket kørvel
  • 1 spsk finthakket estragon
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Krydr kyllingen med salt og peber og steg den på panden. Afhængig af tykkelsen skal den have cirka 4-5 minutter på hver side. Skær den i tern.
  • Steg baconskiverne sprøde - læg på fedtsugende papir.
  • Skær porto bello svampene i tern. Steg dem gyldne i baconfedtet. Lad køle.
  • Hak skalotteløget fint og rør det sammen med creme fraiche, mayonnaise, sennep, hakkede urter og kapers. Smag til med salt og peber.
  • I dressingen vende grofthakket bacon (steg eventuelt lidt ekstra til pynt), svampe og kylling. Alle tre dele skulle gerne være kølet en smule inden det blandes i.
  • På brødet, nok af det, på med bacon, lidt ekstra stegte svampe, lidt ekstra kapers og urter. Arhh nyd det er torsdag.