Go Back

Cashew Kalv

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 250 g kalvekød i strimler eller skært kylling
  • 1 lille spsk maizena
  • Salt og peber
  • 3 fed hvidløg
  • ca 0 5 spsk revet ingefær
  • 2 peberfrugter
  • 4 forårsløg
  • 1 spsk soya
  • 2 spsk østersauce
  • 3-4 dl hønsefond
  • 100 g cashewnødder
  • Riseddike

Sådan gør du

  • Skær kalven i skiver, hvis den ikke allerede er det. Krydr en spiseskefuld maizena med salt og peber. Vend kalven heri.
  • På en brændvarm pande (evt wok) med en smule olie brunes kødet. Tilsæt revet hvidløg og ingefær. Lad det hurtigt stege med et minuts tid. Nu strimler af peberfrugt og den skiver af forårsløg. Gem lidt af det grønne til at toppe den af med. Steg 3 minutter.
  • Tilsæt fond, østerssauce og halvdelen af cashewnødderne. Lad et hurtigt koge op og tykne en smule. Det er vigtigt at smagen af stivelse er kogt ud. Smag til med soya og riseddike.
  • Server med dampede jasmin ris. Top med de resterende cashewnødder og fintskåret forårsløg.