Go Back

Tarteletter med kylling, kål og kantareller.

Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 200 g plukket kogt kyllingekød
  • 200 g kantareller
  • 100 g grønkål
  • 1 løg
  • 25 g smør
  • 1 spsk mel
  • 1 tsk grov sennep
  • 4-5 dl hønsefond
  • 1,5 dl piskefløde
  • Kørvel
  • Salt og peber.

Sådan gør du

  • I smørret sauteres løgene og kantarellerne. Når løgene er klare får de selskab af melet, som blot skal stege med et minuts tid. Det skal ikke tage for meget farve.
  • Kom fonden på og lad det boble i 2 minutter før det får selskab af grønkål og kyllingen. Kyllingen skal blot genopvarmes.
  • Vend det hele godt sammen med en smule sennep og 1,5 tsk finthakket kørvel.
  • Smag til med salt og peber.
  • Server i varme tarteletskaller eller vol au vents.