Go Back

Svensk pølseret

Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 850 g kogte kartofler
  • 500 g pølser
  • 2 løg
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 dl mælk
  • 1 spsk paprika ikke stærk
  • 1 ds tomatpuré 140g
  • Salt og peber
  • 15 g smør til stegning
  • Brøndkarse til pynt – Men det er nu ikke et krav.

Sådan gør du

  • Smelt smørret på panden og kom løgene deri. De skal blot blive klare.
  • Herefter skal de have selskab af pølserne, som forinden er skåret i 1cm skiver. Steg dem i 3-4 minutter.
  • Kom tomatpuré og paprika ved. Steg hurtigt igennem og kom fløde og mælk ved. Lad den boble i cirka 5 minutter ved mellemvarme før kartoflerne vendes i. Lad kartoflerne varme igennem og retten samle sig.