Start eventuelt dagen før med at sprænge kæberne. Ellers hop direkte til nummer 2.
Vend kæberne i melet. Brun dem godt og grundigt i en smule olie. Tag dem op.
Kom grove tern af gulerødder, løg og hvidløg på, svits til løgene er klare.
Returner kæberne og kom øl og fond på. Bring det i kog og skum det jævnligt de første 5 minutter. Herefter tilsættes sennep, laurbær og morkler.
Braisser i 1,5-2 timer til kæberne er smørmøre. Hvis den er ved at løbe tør for væske, så suppler op med lidt vand. Der skal jo også være til saucen.
Tag forsigtigt kæberne op. Er der meget væske ved stadig, kan denne reduceres lidt ned. Ellers montér saucen med koldt smør og smag til med salt og peber.
Returner kæberne. De tages op, da de er så møre, at du risikerer at slå dem i stykker, hvis du pisker for meget i det.
Server med en god mos. Her en kombination af kartofler, selleri og pastinakker. Og sørg for at give den godt smør og fløde.