Go Back

Kylling med stegte rosenkål og hummus

Antal: 2 personer
Forfatter: Thomas Alcayaga

Ingredienser

  • 2 kyllingelår over og under sammen
  • 1 spsk ras el hanout
  • 3 små rødløg
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • 2 dl hummus følg opskriften ovenfor, ikke?
  • 500 g rosenkål cirka 400g renset
  • 1 spsk harissa
  • 1 spsk sesamfrø
  • 1 dl yoghurt
  • 0,5 granatæble
  • Frisk koriander

Sådan gør du

  • Smør lårene i olivenolie (kyllingens, ik) drys med salt, peber og ras el hanout. Kom på en bageplade sammen med flækkede løg, Bag i cirka 40-45 minutter ved 180 grader. Lad dem trække 5 minutter hefter.
  • Rens rosenkålen og flæk den. Varm en pande op til brændvarm og kom 1 spsk olie på. Steg rosenkålen til den begynder at tage farve. Slæk ikke på varmen. Det tager 3-4 minutter. Kom harissa på og steg 2 minutter yderligere. Tag fra varmen. Vend sesamfrø, salt og peber over.
  • Smør hummussen i skålene, som du serverer i. Kom kyllingen, rosenkål og bagte løg ved.
  • Top med granatæble, yoghurt og frisk koriander.
  • Server med varme pitabrød eller naanbrød til.