Restetrylleri: Svinekæber med chipotle og ananassalsa.
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid15 minutter min
Forfatter: Thomas Alcayaga
- 4 store braiserede svinekæber
- 1 spsk chipotle hotsauce
- 3 spsk chipotle ketchup erstat eventuelt med almindelig ketchup.
- 0,5 dl vand
- 2 avocadoer
- Fladbrød
Salsa
- 0,5 moden mango
- 2 passionsfrugter
- 3 forårsløg
- 0,5 rød chili du bestemmer selv hvormeget du vil straffes
- 2 spsk olivenolie
- Salt og peber
- 1 spsk finthakket koriander
- Lidt blandede urter til toppen.
Steg kæberne 2 minutter på hver side før chipotle hotsauce og ketchup tilsættes sammen med vandet. Det skal lige boble op og coate kæberne. Lad dem stå og simre et par minutter.
I mellemtiden ristes brødet og ingredienserne til salsaen hakket fint, røres sammen og smages til.
Skær avokadoen i tynde strimler og fordel på brødet. Herpå kæberne, som lige får et tryk, så de falder fra hinanden. Giv også gerne snasket fra panden på.
Top med salsa og urter.