Langtidsstegt flæskesteg og rødkål - Guide til stressfri jul #2 !
Forb. tid5 minuttermin
Tilb. tid1 timet
Samlet tid1 timet5 minuttermin
Forfatter: Thomas
Ingredienser
1lille rødkål600g
2spskandefedt
1kanelstang
2laurbærblade
4kardemommekapsler
4nelliker
1tskpeberkorn
1appelsin
1,5tsksalt
4dlæblemost
3dlæbleeddike
150gsukker
Sådan gør du
Rødkålen skæres i fine strimler.
Steg rødkålen i andefedtet. Det skal blot falde let sammen. Kom krydderier, øko appelsin i skiver og æblemost og eddike på. Lad det let simre under låg i cirka 20 minutter. Herefter cirka 15 minutter uden låg.
Kom sukkeret ved og kog de sidste 10 minutter før kålen kommes på atamonskoldede glas. Luk tæt og sæt på køl.