Go Back
Udskriv
4 fra 1 stemme

Langtidsstegt flæskesteg og rødkål - Guide til stressfri jul #2 !

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid1 time
Samlet tid1 time 5 minutter
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 lille rødkål 600g
  • 2 spsk andefedt
  • 1 kanelstang
  • 2 laurbærblade
  • 4 kardemommekapsler
  • 4 nelliker
  • 1 tsk peberkorn
  • 1 appelsin
  • 1,5 tsk salt
  • 4 dl æblemost
  • 3 dl æbleeddike
  • 150 g sukker

Sådan gør du

  • Rødkålen skæres i fine strimler.
  • Steg rødkålen i andefedtet. Det skal blot falde let sammen. Kom krydderier, øko appelsin i skiver og æblemost og eddike på. Lad det let simre under låg i cirka 20 minutter. Herefter cirka 15 minutter uden låg.
  • Kom sukkeret ved og kog de sidste 10 minutter før kålen kommes på atamonskoldede glas. Luk tæt og sæt på køl.