Go Back

Pasta med tomater og pølser

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 400 g tørret pasta
  • 250 g ferske italienske pølser
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød peber
  • 2 stængler bladselleri
  • 4 kviste timian
  • 1 dåse tomater
  • 2 dl hønsefond eller bare vand
  • Salt og peber
  • Parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Bring vandet til pastaen i kog og sæt pastaen over og koge i godt saltet vand.
  • Pølsen skæres i halvgrove stykker og steges 1-2 minutter i olivenolien før den får selskab af fine skiver løg, hvidløg, rød peber og bladselleri. Lad det snurre i cirka 3 minutter.
  • Kom de hakkede tomater på sammen med fond og timianblade. Lad det simre i cirka 5 minutter.
  • Smag til med salt og peber.
  • Vend den kogte pasta i og lad retten samle sig i cirka 2 minutter før den serveres med godt med parmesan.