1bouqette garni bundet med rosmarintimian og laurbærblade (brug de urter du har)
2porrer
300gpuy linser
salt og peber
25gsmør
1/4lille savoykål
Sådan gør du
Svinebrystet skæres ud og krydres med salt og peber. Brun det kraftigt af i en smule olie. Der er ikke behov for så meget olie, da de slipper en del fedt selv.
Kom hvidløg, pillede og halverede løg og skiver af gulerød ved.
Kom fond på sammen med bouquetten + sennep og simmer i cirka 45 minutter.
Tilsæt linserne sammen med porren, som er skåret i 1cm stykker. Simmer endnu 25-30 minutter. Vurder om der er nok væske ved ellers suppler op med lidt vand. Der er kraft nok i allerede nu til du sagtens kan nøjes med vand.
Når linserne er møre tages kødet op. Fjern også urterne. Tilsæt finthakket kål og smør. Smag til med salt og peber. Lad det simre i tre fire minutter til kålen er faldet sammen.
Server med godt med linser i bunden, toppet med kødet. Har du lidt urter gør det sig godt til. Det samme med en klat sennep.