Kom mandelmelet i en skål. Sigt flormelis heri.
Bland 45g æggehvide med frugtfarven og rør den herefter sammen med flormelis og mandelmel.
Kom sukker og vand i en kasserolle og sæt i kog.
Pisk æggehviderne (de sidste 45 gram) luftige med en knivspids salt. Salt er med til at stabilisere massen.
Når sukkerlagen er 118 grader varm tages den af varmen og piskes ned i æggehviderne. Sugerlagen skal i lige når den kommer fra varmen. Da den ellers sætter sig i gryden. Varmen er med til at pochere marengsen, så den bedre holder formen. Pisk i marengsen til den har en temperatur på 35-45 grader. Det tager lidt tid.
Fold forsigtigt marengsen ned til mandelmassen. Gør det af tre omgange, så den første blot bløder massen op, så du skal arbejde mindre med det efterfølgende og derfor slår mindre luft ud af den. Kom på en sprøjtepose.
Sæt toppe på bagepapir i cirka samme diameter som en mellemting mellem en to krone og en femmer. De flyder lidt ud. Lad dem stå og hvile en time før de bages.
Forvarm ovnen til 150 grader. Bag cirka 9-10 minutter. De skal tørre, men ikke tage farve. Du skulle gerne kunne se, at de hæver op og får fødder.
Lad dem køle før de lægges sammen med saltkaramel.