Smørret smeltes i en kasserolle. Mælken kommes i for at køle smørret.
Mælk, smør, gær, æg, salt og sukker kommes i en røreskål og arbejdes sammen.
Tilsæt melet lidt af gangen. Dejen skal være fugtig og må godt klistre lidt til fingrene.
Ælt i cirka 10 minutter til den er glat og en smule elastisk. Ælt til sidst rosinerne i dejen.
Lad dejen hæve på køkkenbordet til den har dobbelt størrelse. Cirka en time.
Kom dejen ud på et melet bord. Dej dejen i 4 lige store stykker og del så hver af disse i mellem 7 og 8 mindre boller.
Tril bollerne runde og sæt på en plade. Lad dem efterhæve en time dækket til.
Pensel med sammenpisket æg lige før de skal i ovnen.
Bag cirka 12-13 minutter i en ovn på 200 grader - Eller til de har taget farve og lyder hule når du banker på dem.
Prøv at vente med at gå om bord i bollerne til de er kølet en smule.