I en smule olie brunes andekødet godt af. Tilsæt finthakket hvidløg, ingefær og finthakkede shiitake svampe. Lad det stege til svampene er faldet sammen.
Nu kommes kålen på, som forinden er skåret i helt tynde strimler. Simmer i to minutter.
Tilsæt vand, riseddike og hoisinsauce. Simmer til vandet er kogt mere eller mindre væk. Det er primært med til at "fordele" den tykke hoisinsauce i retten. Strø maizena udover fyldet og rør det sammen. Det er med til at fange overskydende væske.
Smag til med salt, peber, soya og sesamolie.
Tag fyldet af varmen og lad det køle helt ned.
Sæt et par skefulde af det kølede fyld på et stykke forårsrulledej. Det skal selvfølgelig passe til dejens størrelse. Det finder du hurtigt ud af. Sæt placer det i midten i den ene side af dejen.
Fold sider ind over og rul den nu. Før den rulles helt færdigt, smøres "enden" af dejen med sammenpisket æg.
Fritter forårsrullerne i cirka 4-5 minutter i olie - Eller indtil de har taget farve. Pas på olien ikke er for varm, så de forkuller for hurtigt og fyldet ikke varmes. Det skal være cirka 160 grader.
Server med råkost eller andet godt.