Gæren opløses i mælken og sukker, æg, salt og kardemomme tilsættes.
Rør det godt sammen.
Tilsæt melet lidt af gangen og ælt det godt igennem. Du skal have en fast dej, som slipper kanterne af sig selv. Det kræver 5-7 minutters æltning på maskine.
Kom tern af koldt smør i og ælt til det er arbejdet ind i dejen og den er glat og let skinnende.
Lad dejen hæve en time på bordet.
Creme
Pisk æggeblommer, sukker, vanilje og maizena sammen.
Bring mælk og fløde i kog og kom den i en tynd stråle i æggemassen.
Returner æggemassen til gryden og ved mellemvarme bringes den i kog under omrøring.
Pisk til den er tyknet.
Kom den over i en skål og læg film over helt nede ved cremen, så den ikke danner skind.
Når den er kølet kommes den i sprøjtepose.
Samling
Del dejen i to og rul den forholdsvist tyndt ud. Skær firkanter i dejen på cirka 10x10cm.
Sæt toppe af creme (+ amarena kirsebær og marcipan, hvis du er til sådan noget. Cirka 3 kirsebær uden formeget væde og en tynd skive marcipan).
Fold hjørnerne sammen på midten for at lukke den og så hvad der ellers måtte være af revner.
Sæt dem på en bageplade og lad dem efterhæve en halv time før de pensles med sammenpisket æg.
Bag ved 200 grader til de er let gyldne. Cirka 16-17 minutter.