Go Back

Fyldig salat med teriyaki-flanksteak.

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 2 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 450 g flanksteak
  • 1 dl teriyaki
  • 0,25 lille rødt spidskål
  • 2 gulerødder
  • ca 15cm kinaradisse
  • 2 spsk finthakket mynte
  • 1 tsk sesamolie
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 spsk yuzu eller lime saft
  • Salt og peber
  • ca 75g sugarsnaps
  • 3 forårsløg
  • 3 spsk knuste peanuts

Sådan gør du

  • Flanksteaken steges cirka 3 minutter på hver side i en smule olie. Tages af panden og erstattes af teriyaki, som koges ind til cirka halvdelen. Kom bøffen tilbage og glacer den i den indkogte teriyaki.
  • Lad bøffen trække 5 minutter før skæres i tynde skiver.
  • Skær kålen tyndt og fordel i bunden af skåle.
  • Kør kinaradisse og gulerrødder på en spiralizer (hvis du har en) ellers skæres de helt tyndt. Mariner i mynte, sesamolie, olivenolie, yuzu, salt og peber. Fordel over kålen.
  • Så kød, halverede sugarsnaps, forårsløg og peanuts, som lige har fået en over nakken forinden.
  • Nyd med det samme.