Opløs gæres i vandet og tilsæt 2 æg og sukker. Pisk godt sammen.
Rør melet i lidt af gangen og ælt i cirka 5-7 minutter på maskine til den har samlet sig og er blevet glat.
Tilsæt smør i tern og mel. Ælt til smørret er arbejdet ind i dejen.
Lad dejen hvile ved stuetemperatur under et klæde til den er dobbelt størrelse. Det tager cirka en time.
Flad dejen ud på bordet og slå to æg ud på dejen sammen med revne gulerødder og solsikkekerner. Fold dejen sammen og arbejd nu tingene ind i hinanden. Jeg pressede den faktisk bare ud mellem fingrene til den var nogenlunde ensartet, dog stadig med lommer af dej og fyld.
Sæt gode klatter på badeplader. De vil vokse, så lad der være noget plads imellem dem.
Lad dem efterhæve i 40 minutter.
Bag ved 200 grader i 15 minutter - eller indtil de har taget en smule farve.
Lad dem køle før du kaster dig over dem.