Go Back

Rørt kalvetatar - Sådan lidt nordisk agtig.

Antal: 2 stykker
Forfatter: Thomas

Ingredienser

Tatar

  • 250 g kalveinderlår
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk finthakket skalotteløg
  • 1 spsk finthakket purløg
  • 1 tsk fintrevet citronskal
  • 2 tsk grov sennep
  • salt og peber

Derudover

  • 2 stykker rugbrød
  • 25 g smør
  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk hyldeblomstkapers eller almindelige
  • friskrevet peberrod
  • Syltet selleri - se i teksten hvordan du laver dem.
  • Urter: Timian skovsyre og shiso.

Sådan gør du

  • Rugbrødet steges sprødt i smørret og lægges på fedtsugende papir, drysses med flagesalt.
  • Hak kalvekødet forholdsvist fint.
  • Rør olivenolie, salt, peber, purløg, skalotteløg og sennep i. Smag til igen.
  • Placer på rugbrødet. Fordel herpå kapers, æggeblomme, peberrod, selleri og urter.
  • Nyd med det samme.