Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Hasselnøddekage
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Antal:
1
kage
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
250
g
blødt smør
250
g
sukker
5
æg
125
g
mel
125
g
hasselnøddemel
2
tsk
bagepulver
2
tsk
vaniljesukker
75
g
grofthakkede hasselnødder
0,5
dl
hasselnøddesirup
Sådan gør du
Smør og sukker piskes luftigt. Tilsæt æggene et efter et.
Rør mel, hasselnøddemel, bagepulver og vaniljesukker sammen.
Sigt i kagen og fold det sammen.
Kom dejen i en form og drys hasselnødderne over.
Bag ved 180 grader i cirka 30-35 minutter.
Tag kagen ud af formen. Stik i den med en pind eller lignende og drisl siruppen over.
Lad kagen køle helt før den indtages.