Go Back

Stenbiderrogn med citrus og rødbede

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid1 time 3 minutter
Samlet tid1 time 13 minutter
Antal: 4 portioner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2-3 rødbeder alt efter størrelse
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk honning
  • 3 spsk balsamicoeddike
  • 3 kviste timian
  • salt og peber
  • 2 blodappelsiner
  • 1 grapefrugt
  • 125 g mascarpone
  • 150 g stenbiderrogn - renset og saltet
  • rød skovsyre

Sådan gør du

  • Rødbederne skrælles, flækkes og vakuumpakkes med olie, eddike, honning, timian, salt og peber. Dobbelsvejs.
  • Kør i sousvide 1,5 time ved 83,5 grader. Lad dem køle i posen.
  • Skær rødbederne i mindre stykker og fordel rødbederne på 4 tallerkner. Kom lidt af væsken fra posen over. Læg filetter af citrusfrugterne på. Giv en god gang salt og peber.
  • Top med en skefuld mascarpone og stenbiderrogn.
  • Slut af med den røde skovsyre.