Go Back

Beef ribs med kaffe - perfekte til grillen

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid1 day 30 minutter
Samlet tid1 day 45 minutter
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1,2 kg tværreb
  • 1,5 +2dl barbecuasauce brug din favorit
  • 1,5 dl espresso
  • 2 spsk liquid smoke
  • 1 løg
  • 10 fed hvidløg
  • 1 spsk sellerisalt
  • 25 g andefedt - kan erstattes af smør.
  • 15 kviste timian

Sådan gør du

  • Vakuumpak tværrebet med 1,5dl barbecuesauce, liquid smoke, espresso, løg, hvidløg, timian, sellerisalt og andefedt.
  • Sørg for at dobbeltforsegl den.
  • Kør pakken i vandbadet på 68,5 grader i 24 timer.
  • Tag kødet ud af pakken og placer på et bradepande (eller andet som kan klare varmen). Rub den godt ind i den resterende barbecuesauce. (Alternativt kan du sigte den som er i posen og koge den ind og komme over i stedet).
  • Kør nu kødet på grillen i cirka 20-25 minutter. Barbecuesaucen skal begynde at "smelte" lidt ned i kødet. Dette kan også gøres i ovnen ved 225 grader i samme tid.
  • Skær kødet ud og drys med godt med salt.