Go Back

Fritata med asparges og ærter - sommerversionen yaaaaz!

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 8 æg
  • 1 dl fløde
  • 1 spsk hakket frisk oregano (brug cirka 1 tsk hvis det er tørret)
  • 6 mellemstore kogte kartofler
  • 5-6 grønne asparges
  • 100 g ærter
  • 1 kugle mozzarella
  • 6 skiver parmaskinke

Sådan gør du

  • skær løg og hvidløg i fint strimler. Svits dem let i en smule olie. De skal blot blive gennemsigtige.
  • Pisk æg, fløde, salt, peber og oregano sammen og kom på panden. Lad det stege 1 minut før du tager panden af varmen.
  • Kom nu kartofler i tern, ærter (lige fra frost er fint) og stykker af grøn asparges på. Riv stykker af mozzarellaen og kom på.
  • Sæt i en forvarmet ovn på 200 grader i cirka 25-30 minutter til fritataen har sat sig og taget farve.
  • Fordel skinken over og drys med lidt ekstra oregano.
  • Server enten varm, kold eller der imellem.