Mørbraden flækkes, så den ender med at blive et tyndt stykke kød. Små kødstykker som er skåret fra, kan lægges ind i pølsen.
Krydder mørbraden godt med salt og peber før semidried tomater og spinat lægges i den ene ende. Herpå rives parmesan og citronskal. Top med lidt timian. Rul grisen stramt sammen til en pølse-
Fordel baconet ud på et bord, side om side. Rul grisen heri.
Snør det hele godt sammen.
Grill grisen i cirka 20 minutter over direkte varme, hvor du vender den cira hver 4-5 minut. Sørg for den kommer hele vejen rundt. I starten skal varmen være rigtighøj og så kan du godt skrue lidt ned, så den ikke branker.
Hvis du vil have at grisen godt må være lidt pink, så steg den til kernetemperaturen er 58-59 grader og lad den trække. Skal den ikke være pink, så steg den til 63-65 grader. Lad den trække 10 minutter før den skæres.
Nyd.