Go Back

Fyldt svinemørbrad på grillen.

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad pudset nogenlunde af
  • 250 g bacon i skiver
  • 50 g frisk spinat
  • ca 75-100gg semidried tomater
  • 1 øko citron
  • 4 kviste timian
  • 3 fed hvidløg
  • ca 25g parmesan - revet

Sådan gør du

  • Mørbraden flækkes, så den ender med at blive et tyndt stykke kød. Små kødstykker som er skåret fra, kan lægges ind i pølsen.
  • Krydder mørbraden godt med salt og peber før semidried tomater og spinat lægges i den ene ende. Herpå rives parmesan og citronskal. Top med lidt timian. Rul grisen stramt sammen til en pølse-
  • Fordel baconet ud på et bord, side om side. Rul grisen heri.
  • Snør det hele godt sammen.
  • Grill grisen i cirka 20 minutter over direkte varme, hvor du vender den cira hver 4-5 minut. Sørg for den kommer hele vejen rundt. I starten skal varmen være rigtighøj og så kan du godt skrue lidt ned, så den ikke branker.
  • Hvis du vil have at grisen godt må være lidt pink, så steg den til kernetemperaturen er 58-59 grader og lad den trække. Skal den ikke være pink, så steg den til 63-65 grader. Lad den trække 10 minutter før den skæres.
  • Nyd.