Go Back

Krydrede grillede majskolber

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid12 minutter
Samlet tid17 minutter
Antal: 4 majskolber
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 3-4 majskolber
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 dl fløde
  • 0,5 lime
  • 1 tsk revet ingefær
  • stødt koriander
  • Chipotle flager
  • oregano mexikansk, men du bruger bare den du har
  • guajillo chili pulver
  • røget paprika
  • stødt spidskommen
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Majskolberne pensles med olie og kommes på grillen. Grilles 10-12 minutter med hyppig cirkulation.
  • Rør fløden sammen med fintrevet ingefær, limesaft og stødt koriander. Lad den trække cirka 10 minutter.
  • Kom den syrnede fløde udover majsne og krydr med chili, oregano, paprika, spidskommen, salt og peber.
  • Server gerne frisk koriander og lime til.