Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Grillede asparges med citrus og safranvinaigrette
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
15
minutter
min
Forfatter:
Thomas
Ingredienser
6-8
hvide asparges
6-8
skiver
lardo eller røget spæk
2
spsk
kapers
1
appelsin
1
tsk
dijonsennep
evt 2 tsk citronsaft
0,1
g
safran
Salt og peber
0,5
dl
olivenolie
Timian
Sådan gør du
Aspargesene skælles og grilles 5-7 minutter. De vendes et par gange undervejs.
Over de varme asparges lægges tynde skiver lardo.
Skær filetterne ud af appelsinen. Kom filetter og kapers over aspargesene.
Pres resten af saften fra appelsinen ud i en skål. Suppler eventuelt op med citronsaft her.
Kom sennep, saftran, salt og peber ved. Rør det godt sammen. Pisk olien i. Smag til.
Kom vinaigretten over retten. Top med lidt ekstra salt og timian.