Go Back

Tarteletter med friske asparges og kylling

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid25 minutter
Antal: 10 tarteletter.
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 400 g kylling tilberedt og i store tern.
  • 25 g smør
  • 2 spsk mel
  • 5 dl hønsefond
  • 2,5 dl fløde
  • 1,5 tsk dijonsennep
  • 4 store hvide asparges
  • 6 grønne asparges.

Sådan gør du

  • Smørret smeltes og melet kommes på. Steg det en smule igennem - uden det dog tager farve.
  • Kom fonden på af to omgange og lad det boble godt igennem. Kom fløden på og lad det koge ind i cirka 3-4 minutter. Smag til med salt, peber og dijonsennep.
  • Kom kyllingen i og lad det varme igennem før aspargesene kommes i. De skal være i 2cm stykker. De skal have et par minutter. De skal være aldente.
  • Server i varme tarteletter. Top op med urter. Her var det tallerkensmækkere, broncefennikel og lidt rosmarinblomster.