Tag bavetten fra køleskabet en time før du skal spise. Krydr med salt og peber.
På en glohed pande steges bavetten 4-5 minutter på hver side med en smule olie. Afhængig af tykkelsen selvfølge kan det være at den skal have lidt længere.
Lad den trække cirka 10 minutter mens du laver salsaen med majs.
Majssalsa
Kom en smule olie på den varme pande fra før. Kom majs på og lad dem stege til de tager en smule farve.
Kom rød peber i fine tern, smør og finthakket chipotle på. Lad de stege et par minutter til peberen falder sammen. Kom saften og skal fra 1 lime ved når det tages af varmen.
Krydr med salt og peber.
Avocado
Hak avocadoen fint.
Vend med olivenolie, limesaft, finthakket skalotteløg og frisk koriander.
Smag til med salt, peber og stødt koriander.
Slutteligt
Varm brødene.
Rør mayonnaisen med chipotle og kom på flaske eller sprøjtepose for nemhedensskyld.
Skær kødet i 0,5cm tykke skiver og kom i brødet.
Top med avocadogøgl, majssalsa og chipotle mayo.
Slut doggen med chipotlemayo og frisk koriander. Hvis du husker det også jalapenos.