Dagen før starter man på suppen. Hak løg og hvidløg groft og svits et par minutter i olivenolie. Kom mandler og fond ved og kog i cirka 15 minutter. Blend til massen er helt glat og kom på køl.
Den skal være helt kold.
Lige før servering kommes avocadoen i suppen og blendes. Smag til med sherryeddike, salt og peber.
Garniture.
Pil jomfruhummerne og fjern tarmen.
Læg dem flat på en tallerken og drys med salt og sukker. Lad dem trække minimum 2 timer på køl. Gerne længere.
Ved servering skylle halerne for overskydende salt/sukker og duppes tørre. Lægges i tallerknen og brændes hurtigt med en creme brulee brænder.
Broccolistokken skrælles og skæres derefter i helt tynde strimler med en mandolin. Kom i isvand, så den sprødder op.
Anret broccolistokkene ovenpå jomfruhummerne. Tilsæt lidt god olivenolie, karse og rogn. Hæld suppen på ved bordet.