Spinaten skylles. Bring en lille gryde med 2dl vand og halvdelen af smørret i kog. Kom spinaten i og tilbered til det er faldet sammen. Tag spinaten op og pres overskydende væske væk.
Klargør kammuslingerne.
Kom spinaten i bunden af skallen. Kom herpå (halveret) kammusling.
Fordel lidt skiver af trøffel, finthakket løg og timian over. Til sidst drisles der med en smule hvidvin og sættes lidt smør. Krydr let med peber.
Luk muslingen til. Skær strimler af butterdej på cirka 3-4 cm i bredden. Vikkel dem kunstfærdigt rundt om kammuslingen - pas på du ikke hælder vinen ud af den, mens du gør det. Pensel eventuelt med sammenpisket æg.
Sæt kammuslingerne på lidt salt i et fad.
Bag/grill ved 180-200 grader i cirka 10 minutter. Når butterdejen er færdig er kammuslingen det også. Server med det samme.
Lad spiseren bliver imponeret af duften, når de åbner for butterdejen. Top med rogn og brøndkarse.