Go Back

Kokosmakroner med pistacie - Virkeligt nemme.

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid12 minutter
Samlet tid22 minutter
Antal: 12 -14 makroner
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 vaniljestang
  • 150 g sukker
  • 200 g kokosmel
  • skal af 0 5 økologisk appelsin
  • 100 g finthakkede usaltede pistacier
  • 50 g smeltet chokolade.

Sådan gør du

  • Æg, sukker og vaniljekorn piskes til en hvid, luftig æggesnaps.
  • Kokosmelet vendes i. Appelsinskal. Kom de finthakkede pistacier i. Gem en smule (måske 10-15 gram) til pynt.
  • Arbejd dejen godt sammen.
  • Sæt 12-14 toppe på en bageplade. De er helt klart nemmest at bruge fingrene. Hvis du fugter fingrene også, er det endnu nemmere.
  • Bag 12-15 minutter, tag dem ud og lad dem køle.
  • Smelt chokoladen og kom i en sprøjtepose. Kom over makronerne og slut af med den sidste pistacie.