Go Back

Kanelsnegle med banan.

Forb. tid15 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid35 minutter
Antal: 12 snegle
Forfatter: Thomas

Ingredienser

  • 15 g gær
  • 300 g mælk
  • 2 æg
  • 1 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 500 g hvedemel
  • 100 g smør

Fyld

  • 150 g brun farin
  • 1 spsk kanel
  • 100 g smør
  • 2 bananer

Sådan gør du

  • Opløs gæren i håndvarm mælk. Tilsæt sukker, salt og æg. Pisk det godt sammen.
  • Tilsæt melet mens du arbejder det sammen. Ælt et par minutter til det er en nogenlunde sammenhængende dej.
  • Tilsæt 100g blødt smør og ælt til dejen er nogenlunde glat.
  • Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt størrelse.
  • Rør brun farin, blødt smør og kanel sammen til en ensartet masse.
  • Rul den hævede dej ud til en nogenlunde kvadrat i 0,5cm tykkelse.
  • Smør remoncen på , fordel tynde skiver banan over lidt tilfældigt og rul den forholdsvist stramt sammen. Skær i 2-3cm tykke skiver.
  • Placer sneglene på enten en bageplade eller i en form.
  • Lad sneglene efterhæve 1 time overdækket et lunt sted.
  • Bag 20 minutter ved 200 grader.
  • Giv den fuld gas med glasuren på de lune snegle.
  • Prøv at beherske dig selv