Opløs gæren i håndvarm mælk. Tilsæt sukker, salt og æg. Pisk det godt sammen.
Tilsæt melet mens du arbejder det sammen. Ælt et par minutter til det er en nogenlunde sammenhængende dej.
Tilsæt 100g blødt smør og ælt til dejen er nogenlunde glat.
Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt størrelse.
Rør brun farin, blødt smør og kanel sammen til en ensartet masse.
Rul den hævede dej ud til en nogenlunde kvadrat i 0,5cm tykkelse.
Smør remoncen på , fordel tynde skiver banan over lidt tilfældigt og rul den forholdsvist stramt sammen. Skær i 2-3cm tykke skiver.
Placer sneglene på enten en bageplade eller i en form.
Lad sneglene efterhæve 1 time overdækket et lunt sted.
Bag 20 minutter ved 200 grader.
Giv den fuld gas med glasuren på de lune snegle.
Prøv at beherske dig selv